Intime Gânduri

Corina Marinescu
Schimbare de look – before and after pics

Schimbare de look – before and after pics

Timp de citire: 2 minute

Se pare că odată la câțiva ani simt nevoia de o schimbare de look. De această dată, decizia mea nu a ținut de vreo zguduire interioară ci a fost, în mod evident, influențată de eclipsa de soare. Spun asta, dând vina pe Univers, pentru că nu am mixat buclele mentale, emoționale și cele existențiale cu rătăcirile de moment, ci m-am lăsat ghidată de un impuls care mi-a șoptit că asta trebuie să fac.

Așa se face că și spre sfârșitul acestei primăveri am decis să fac o vizită la coafor și să mă transform. #promisiunetăiatădinlungime -part2

Și m-am transformat. Dintr-o tânără Bec într-o matură Rebecca Pearson. N-a fost intenția mea și nici ceea ce mi-am dorit. Cred că am vrut să verific dacă pot juca la fel de bine precum Mandy Moore. Dar nu pot.

Acum aștept să-mi crească părul, să mă ascund din nou în spatele șuvițelor lungi datorită cărora mă simțeam frumoasă. Dar până atunci o să învăț să eman frumusețe din interior spre exterior, să mă simt bine în propriul corp, să mă împac cu deciziile luate și să văd partea plină a paharului. Măcar nu mai concurez cu Lucky la firele de păr lăsate pe parchet care fac ca livingul nostru să devină uneori platou pentru un film western. Start Rocky.

Imaginea de referință modelată în PicsArt și fotografia din articol îmi aparțin. Din momentul în care am plănuit să fac o schimbare de look mi-am imaginat cum vor arăta pozele before and after. Pentru că transformarea a fost una radicală, până și tiza mea, coafeza pe mâinile căreia mi-am lăsat destinul podoabei capilare, mi-a făcut fotografii în cele două ipostaze.

Colajul meu, spre deosebire de coafură, nu a dezamăgit. Ba mai mult, mi l-am salvat în Keep ca să nu-l uit atunci când, peste câțiva ani, mai vreau să încerc o schimbare de look și prietena mea nu e lângă mine să-mi amintească că ador părul lung.

Schimbare de look - Before and after pics
Schimbare de look – Before and after pics

Dacă astăzi m-ar întreba cineva dacă am părul scurt sau lung, aș spune, jucându-mă cu mâinile în părul proaspăt tuns, că mă identific cu părul lung și doar oglinda mă poate contrazice.

Tu ce spui? Mă prinde bine schimbarea de look?

9230cookie-checkSchimbare de look – before and after pics

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.