Intime Gânduri

Corina Marinescu

Termeni şi condiţii de utilizare

Timp de citire: < 1 minut

https://corinamarinescu.ro este un site personal și îmi aparține mie, Corina Marinescu.

Proiectul Intime Gânduri cuprinde articole despre diverse subiecte, precum evenimente din viața mea, lucruri care mă pasionează și despre care vreau să vorbesc, literatură, nutriție, stil de viață și altele.

Paginile Jurnal de Amintiri și Viceversa sunt dedicate cărților pe care le-am publicat și pe care vreau să le aduc în atenția cititorilor.

Site-ul https://corinamarinescu.ro poate fi accesat gratuit de către orice persoană interesată de conținut. Sunt încurajate comentariile la articolele publicate însă singura condiție este respectarea câtorva reguli de bun simț: comentariile trebuie să fie pe subiect, nu sunt admise înjurăturile, nu se tolerează discriminarea și nu sunt apreciate răutățile gratuite.  

Menționez faptul că îmi rezerv dreptul de a cenzura sau șterge orice comentariu care nu respectă regulile de mai sus.

Toate articolele și fotografiile de pe site-ul https://corinamarinescu.ro, în afara cazului în care voi menționa altfel, sunt creația mea și toate drepturile de autor îmi aparțin. Este interzisă copierea lor parțială sau integrală, utilizarea fără citarea sursei sau fără includerea unui link către articolul sau imaginea de referință.

Vă îndemn să citiți Politica de confidențialitate și Politica privind fișierele tip cookie. Ultimul update al acestei rubrici: 19 martie 2019.

1310cookie-checkTermeni şi condiţii de utilizare