Intime Gânduri

Corina Marinescu

Scrisoarea domnișoarei S.

Timp de citire: < 1 minut

„Scrisoarea domnișoarei S.” este cea de-a treia carte semnată de Corina Marinescu și cel de-al doilea roman de dragoste. Volumul, publicat de editura Libris Editorial, este o lectură care poartă cititorul în inimile celor două protagoniste.

Rezumat scurt și incitant:

Emilia se regăsește prinsă între două iubiri și trăiește în același timp o poveste aproape perfectă și una interzisă. Când forțată de împrejurări Emilia ajunge la o cabană în munți găsește în mica bibliotecă o scrisoare veche care aparent este scrisă special pentru ea.

Povestea pe care domnișoara S. o descrie, chiar dacă s-a întâmplat cu câteva decenii în urmă, se dezvăluie a fi similară cu povestea de dragoste a Emiliei care se lasă fermecată de scrisoarea găsită.

Volumul urmărește viața personajelor feminine principale și alegerile pe care ambele trebuie să le facă în plan personal. Emilia este nevoită să aleagă între cei doi bărbați de care este îndrăgostită la fel cum și domnișoara S. a făcut-o.

Însă dacă decizia Emiliei este una neașteptată, deznodământul poveștii de dragoste relatată în scrisoare este unul fabulos.

Recenzie Antonela Sofia Barbu: https://www.antonelasofiabarbu.ro/autour-de-moi/cafe-litteraire/scrisoarea-domnisoarei-s-o-punte-intre-doua-lumi

Recenzie Anca şi cărțile: https://ancasicartile.ro/scrisoarea-domnisoarei-s-corina-marinescu-recenzie/

Recenzie My digital bubble: http://mydigitalbubble.ro/scrisoarea-domnisoarei-s-corina-marinescu/

Recenzie Delicatese literare: https://www.delicateseliterare.ro/scrisoarea-domnisoarei-s-de-corina-marinescu-libris-editorial-recenzie/

Romanul de dragoste „Scrisoarea domnișoarei S.” poate fi achiziționat accesând librăria online Libris.ro, aici!

4470cookie-checkScrisoarea domnișoarei S.