Intime Gânduri

Corina Marinescu
Dorințele se împlinesc dacă sunt dorite din tot sufletul

Dorințele se împlinesc dacă sunt dorite din tot sufletul

Timp de citire: 2 minute

Parcă acum mă văd suflând în lumânări şi punându-mi fel și fel de dorințe. Câte stele căzătoare am urmărit, cât puf de păpădie mi-am vârât în sân, câte gene am strâns între degete, câți trifoi cu patru foi am căutat printre firele de iarbă şi la câte lucruri am visat cu ochii deschişi? Am pierdut de mult şirul dar concluzia la care am ajuns este că toate dorințele se împlinesc dacă sunt dorite din tot sufletul.

Dorința călătoreşte din inimă cu o emoție capabilă să schimbe destine. De cele mai multe ori se traduce uşor dar uneori poate fi interpretată greşit. De aceea am învățat că este foarte important să vizualizez perfect ceea ce îmi doresc să se materializeze în viața mea şi să cer ceea ce-mi doresc folosind cuvinte potrivite. Am învățat această lecție dintr-o greşeală frumoasă pe care nu o regret absolut deloc. Am scris în primul meu volum despre dorința de a primi cândva un diamant. Nu am specificat că vreau să port pe deget un inel cu această piatră prețioasă, motiv pentru care am primit un Diamant în carne şi oase. Ce tare!

Dorinţele se împlinesc. Şi cele pe care ni le dorim din tot sufletul dar şi cele pentru care păstram o fărâmă de speranță necrezând că vreodată dorința se va împlini. Până şi dorințele pe care nu ni le-am dorit sau nu am realizat cât de mult ni le doream în viața noastră se împlinesc. Nu găzduiesc un baby grand (adevărul e că nici nu ar fi încăput în living) dar am primit pianul pe care mi-l doream încă din copilărie și la care nu am îndrăznit să visez până de curând.

Este adevărat, dorințele nu se împlinesc de fiecare dată atunci când ni le dorim dar universul memorează dorințele care emană din suflet și aranjează viața astfel încât toate să se împlinească la momentul potrivit. Așa se face că după cinci ani de când mi-am dorit să ajung în Paris m-am regăsit admirând celebrul oraș din cel mai romantic turn din lume. Citește articolele despre orașul iubiri aici și aici!

Dorinţe mari, dorințe mici, toate se împlinesc dacă credem în ele, ni le imaginăm împlinite şi ni le dorim cu toată ființa noastră. Mi-am dorit să scriu o carte şi am scris trei. Mintea noastră are o putere nemărginită şi crează realitatea în funcție de ceea ce ne imaginăm şi ne dorim. De aceea dorințele se împlinesc. Pentru că purtăm în noi această superputere care ne transformă în supereroi.

Am două dorințe mari la a căror împlinire visez şi multe altele mici pe care le voi materializa dorindu-mi-le. Tu ce dorință vrei să ți se împlinească?

Imaginea de referință este preluată de pe site-ul www.pixabay.com.

5250cookie-checkDorințele se împlinesc dacă sunt dorite din tot sufletul

4 comments found

  1. Am citit recent “Secretele pierdute ale rugăciunii” de Gregg Braden și el spunea că: “Trebuie sa dezvoltam in inima noastra dragostea pt. ca Dumnezeu sa o poata oglindi inapoi la noi si să simtim recunostință pentru dragostea care exista deja in viața noastra.”

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.