Intime Gânduri

Corina Marinescu
Lava brownie – rețetă vegană

Lava brownie – rețetă vegană

Timp de citire: < 1 minut

Lava brownie completează lista delicateselor culinare la care excelez (fără să fiu deloc modestă).

Recunosc, nu sunt mare fan al deserturilor raw-vegane. Îmi plac preparatele coapte, a căror transformare o pot observa prin geamul aburind al cuptorului și ador să-mi aștept musafirii cu un desert al cărui aromă înnebunește simțurile olfactive. Dragostea chiar trece prin stomac și, pentru că-mi îndrăgesc oaspeții, vreau ca toate persoanele care-mi calcă pragul casei să rămână cu o amintire delicioasă.

Continuând mărturisirea trebuie să spun că prefer rețetele ușoare și rapide. Nu vreau să petrec mai mult timp în bucătărie decât este necesar. Așa că, bineînțeles, rețeta pe care o împărtășesc în acest articol întrunește toate condițiile pe care le cere o mofturoasă ca mine. Oare mai sunt și alte persoane care gândesc similar?

Preparatul este o combinație a două rețete preferate, un desert copt care se gătește în timp record și a cărui savurare egalează timpul de preparare. Ce poți cere mai mult decât atât?

Rețeta desertului vegan este redată în imaginea de mai jos. Enjoy! – Pentru că rețetele bune trebuie împărtășite (doar secretele se păstrează. Wink wink!).

Lava brownie
Lava brownie

PS: Imaginea de referință și pozele din articol îmi aparțin. Cred că într-o altă viață mi-aș fi dorit să fiu fotograf.

11050cookie-checkLava brownie – rețetă vegană

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.