Intime Gânduri

Corina Marinescu
Timpul se măsoară în zâmbete și în amintiri frumoase

Timpul se măsoară în zâmbete și în amintiri frumoase

Timp de citire: 2 minute

În urmă cu doi ani inima mea a primit, cu brațele deschise, un nou suflet de iubit. Și de atunci viața mea s-a schimbat. Era tot o zi cu soare, așa ca astăzi. Pașii mei au fost ghidați, în zig-zag, spre un ghemotoc de blană care m-a așteptat cuminte până ce mi-am pus gândurile în ordine. Întâlnirea noastră a fost scrisă în cartea destinelor.

Așa se face că, pe lângă aniversările comune, am adăugat în calendar aniversarea zilei în care Lucky a devenit membru al familiei. Tot ce a urmat de atunci a fost un val de evenimente și de emoții.

Chiar dacă acord o atenție deosebită zilelor importante asta nu înseamnă că măsor timpul în secunde, minute, ore, zile, luni sau ani. Nu! Timpul nu se măsoară în minute ci în zâmbete și în amintiri frumoase.

Contorizez amintirile de colecție și le port în suflet. Pierd șirul zâmbetelor și lacrimilor de fericire, aleg să văd părțile frumoase din viață și atunci înțeleg că timpul a fost bun cu mine. Răsfoiesc albumele cu fotografiile care ne-au surprins fericiți și mă declar bucuroasă.

Lucky
Lucky

Nu pot să nu admit că aproape toate clipele mele de fericire deplină au implicat animalele. De multe ori am afirmat că iubesc animalele mai mult decât iubesc oamenii și cu toată sinceritatea spun că îmi susțin și acum declarația. Ele compun familia al cărui arbore genealogic îl venerez.

În prezent Lucky reprezintă fericirea mea și măsor timpul în momente deosebite petrecute împreună cu el. Sunt o norocoasă! Și norocoși ca mine mai sunt. Persoanele care nu cumpără dragostea ci o adoptă! Cei care au descoperit în prietenii cu blană suflete pereche, cei care iubesc necondiționat și primesc iubire nemărginită.

Ador fiecare năzbâtie pe care cățelul meu o face, apreciez fiecare urmă de lăbuță amprentată pe geamul proaspăt spălat și trăiesc pentru clipele în care ni se citește bucuria în ochii amândurora.

Închei această pagină de jurnal visând la amintirile din albumele viitoare.

Imaginea de referință este preluată de pe site-ul www.pixabay.com și este prelucrată în PicsArt cu poze proprii, iar fotografia din articol îmi aparține (amintiri din 2018).

6250cookie-checkTimpul se măsoară în zâmbete și în amintiri frumoase

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.