Intime Gânduri

Corina Marinescu
Christmas Music Playlist –  Magia sărbătorilor de iarnă pe note muzicale

Christmas Music Playlist – Magia sărbătorilor de iarnă pe note muzicale

Timp de citire: 2 minute

Ador să-mi petrec lunile de iarnă ascultând obsesiv al meu Christmas Music Playlist. Magia sărbătorilor de iarnă se simte cel mai bine pe note muzicale.

Anul acesta spiritul Crăciunului m-a îmbrăţişat într-o zi de toamnă târzie. Am dat play cântecelor de Crăciun mai devreme decât m-am aşteptat, deși, conform experților, acest lucru poate duce la anxietate sau chiar la depresie. N-am putut aştepta primii fulgi de zăpadă, așa că m-am supus riscurilor și m-am lăsat purtată pe ritmuri muzicale cu aromă de scorțișoară. Pentru că da, Crăciunul miroase a turtă dulce proaspăt scoasă din cuptor, a zăpadă și a aer rece, a coji de portocale și a vin fiert.

Printre melodiile preferate, care mă binedispun de fiecare dată când le ascult sunt aceste frumoase compoziții:

  • „Thank God It’s Christmas” –  mxg, greisun, Michael Blum
  • „Bring Me Love” –  John Legend
  • „You make it feel like Christmas” – Gwen Stefani ft. Blake Shelton
  • „My favourite things” – Kelly Clarkson
  • „I got my love to keep me warm” – Idina Menzel ft. Billy Porter

Ascultă şi tu al meu Christmas Music Playlist şi spune-mi care melodii îţi plac cel mai mult.

Melodiile de Crăciun se diferențiază prin acordurile simple, călduroase, cu sunete de zurgălăi și versuri ce neapărat fac referire la cât de rece este afară, la ninsoarea care se așterne peste tot, la vâscul sub care ne sărutăm și la spectacolul creat de focul din șemineu. Melodiile de Crăciun, familiare și mult îndrăgite, au supraputeri, căci aprind în suflet amintiri din sezoanele trecute.

Consider că magia Crăciunului se regăseşte în lucrurile simple, aşa că anul acesta vreau să ascult muzică bună, să mă învelesc cu cea mai călduroasă păturică şi să urmăresc filme de sezon, să-mi răsfăţ papilele gustative cu cozonaci şi să surprind în imagini zâmbetele celor dragi. În plus, chiar dacă nu e ceva ce poate fi așezat sub bradul meu din lați vopsiți, îmi doresc cadou o îmbrăţişare a hainelor cu tematică.

Imaginea de referință este preluată de pe www.pixabay.com, pentru că încă nu am apucat să fac anuala ședință foto de iarnă. Crăciun fericit!

11460cookie-checkChristmas Music Playlist – Magia sărbătorilor de iarnă pe note muzicale

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.