Intime Gânduri

Corina Marinescu
Cel mai tare pre – birthday present!

Cel mai tare pre – birthday present!

Timp de citire: 3 minute

Am primit cel mai tare pre – birthday present ever! Nu a fost împachetat în hârtie de cadouri și nici decorat cu panglică însă a fost exact ce mi-am dorit. Și când spun asta mă refer la faptul că am cerut să-l primesc de foarte mulți ani. Și iată că astăzi dorința mi s-a îndeplinit. Am așteptat ceva timp dar a meritat.

Sunt o mare fană a jocurilor Xcape Room și ador să mă joc Treasure Hunt. Cine mă cunoaște știe că mi-am organizat propriul joc în baia încă pe atunci neamenajată și mi-am supus musafirii la o încercare de evadare. A fost foarte distractiv. Toți s-au descurcat bine și s-au declarat surprinși de creativitatea mea.  

Dar nebunia a început acum 17 ani când obișnuiam să le pun celor dragi tot felul de bilețele prin casă, promițându-le că la final vor primi un cadou. Îmi amintesc că într-o seară i-am înmânat iubitului meu un bilețel care anunța zecile următoare. Îi plăcea jocul însă s-a îngrozit citind că va trebui să cotrobăie prin cameră după vreo 86 de bilețele. Bineînțeles nu au fost chiar atâtea însă după ce mi-a întors toate lucrurile pe dos și a citit vreo 30 de mesaje a primit cadoul mult așteptat. Nu mai rețin dacă i-am dăruit un sărut pentru o banală zi de sâmbătă sau un parfum de ziua lui, însă știu că ne-am distrat amândoi, iar acea amintire se regăsește printre cele de colecție.

Ziua mea de naștere este la finalul lunii martie însă am declarat că toată această lună îmi aparține și trebuie să mă bucur în fiecare zi. Soțul meu a înțeles aluzia și mi-a făcut întreaga lună mai frumoasă. Însă acum s-a autodepășit.

Încă de miercuri am plecat la ai mei și am rămas acolo până astăzi. Am avut procese și joi și azi și am considerat că mai bine profit de găzduirea gratis în camera mea și de compania părinților și prietenilor mei decât să fac drumuri dus-întors. Procesul de luni s-a amânat așa că mi-am terminat treaba mai repede decât m-am așteptat. Mi-am făcut bagajele, mi-am luat cățelul și ne-am întors ambii la căsuța noastră.

Și, după ce l-am lăsat pe Lucky în curte și mi-am despachetat lucrurile, mi-am aprins laptopul. Fac o paranteză și spun că soțul meu mă cunoaște cel mai bine dintre toate persoanele din jurul meu și a știut exact unde să-mi lase primul bilețel din jocul meu preferat. Cum spuneam. Am aprins laptopul și am descoperit că pe tastatură se afla mesajul care mi-a făcut inima să tresară și corpul să uite cât e de obosit. Atunci am înțeles că în zilele cât eu am lipsit iubitul meu a muncit la cel mai tare cadou pe care putea să mi-l ofere.

„Welcome to your pre – birthday present. This is your first clue out of many. Do what you intended to do. You will find your next clue there”.    

Jocul m-a purtat prin toată casa. Am ghicit parole, am urmat indicii, am căutat zâmbetul perfect, am citit mesaje ascunse și în final am primit o scrisoare. M-am jucat purtând în piept o emoție pe care nu credeam că o voi mai simți. Am râs și am strâns la piept bilețelele pentru ca la final să citesc scrisoarea soțului meu cu ochii în lacrimi.

„…Știu că ți-ai dorit câte un compliment pentru fiecare zi, au trecut multe fără însă aceasta este lista pe care am reușit să o strâng până acum: ești la fel de frumoasă ca atunci când ne-am cunoscut, momentul în care mă trezesc alături de tine îmi face ziua mai frumoasă, fericirea ta te face să radiezi în orice moment al zilei, sunt norocos că te am alături de mine, sunt mândru de tine și de ce ai realizat, ai o voce frumoasă și un suflet de artist … Îți mulțumesc că exiști, că ești înțelegătoare, binevoitoare și nu în ultimul rând iubitoare … Te iubesc mult și tot mai mult …”.

Evident, premiul pentru cel mai bun soț al anului se acordă soțului meu! Te iubesc și îți mulțumesc pentru pre – cadoul neașteptat!

Când e ziua mea? Ți-am lăsat în text un indiciu. L-ai găsit?

2300cookie-checkCel mai tare pre – birthday present!

3 comments found

  1. Frumos !
    Am aflat din articol ca ati ajuns cu bine si esti fericita. Ma bucur pentru bucuria ta si ca de obicei va spun: “Iubiti-va mult!”

  2. ❤ draga mea, mă bucur tare mult pt cadoul mult așteptat. Sunteți minunați împreună și vă iubesc tare mult 😘😍🤗❤

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.