Intime Gânduri

Corina Marinescu
Salad Box în Shopping City Sibiu

Salad Box în Shopping City Sibiu

Timp de citire: 2 minute

Ce faci când ți-e foame dar n-ai chef să gătești nimic deși frigiderul e plin cu de toate? Te îmbraci și mergi să mănânci în oraș. Asta am făcut noi ieri când ne-am decis să vizităm zona de food court de la etajul nou inaugurat al modernului Shopping City Sibiu.

Am trecut în pas alert pe lângă noile magazine de fițe și am urcat înfometați pe scara rulantă. Am ridicat privirea spre cupolă și am acordat prima bulină neagră. Eram sigură că muncitorii nu vor da jos etichetele de pe geamurile montate. Să-i văd eu acum cățărându-se să curețe ceea ce trebuiau să facă de la început.

La etaj aglomerație și mirosuri combinate. Pentru o secundă am simțit că nu suntem în Sibiu însă, recunosc, atenția ne-a fost îndreptată spre terasa exterioară de unde știam că se va putea observa peisajul superb pe care munții Făgăraș îl expun. Acolo dezamăgire mare căci terasa arăta de parcă ar fi existat de vreo câțiva ani și ar fi fost călcată deja de milioane de oameni. Nici gunoaiele de pe jos nu au ajutat, însă ce-i drept erau doar două coșuri de gunoi și fiind amplasate la ușă poate nu sunt la îndemâna celor care uită să fie oameni educați. Altă bulină neagră. Peste toate astea a fost ceață așa că munții nu ni s-au arătat în toată splendoarea lor.

Din cele nouă localuri deschise deocamdată doar unul mi-a zâmbit. Cel a cărui redeschidere o așteptam de fapt. Celelalte opt sunt mai degrabă pe placul soțului meu. El poate să aleagă, eu nu. Așa că m-am așezat cuminte în fața vitrinei cu legume și mi-am compus cea mai bogată salată. Nu mai rețin tot ce mi-am adăugat, însă ceea ce pot spune e că la final băiatul care mi-a preparat salata a spus că arată foarte bine, iar cel de la casa de marcat și-a dorit să-i facă o poză.

Salată generoasă de la Salad Box

Fac totuși un efort și încerc să-mi amintesc ce super ingrediente a inclus salata mea: baby spanac, rucola, sfeclă roșie, ciuperci, roșii, ardei, roșii uscate, măsline verzi, ceapă roșie, avocado, dovlecel, castraveți și broccoli. Oare le-am nimerit? Toate asezonate cu ulei de măsline cu ierburi. Delicios!

Am plătit 37 de lei pentru cina mea de la Salad Box, care a inclus bineînțeles și o apă plată, însă nu mi s-a părut deloc mult. N-am putut mânca tot și mi-a rămas și pentru dimineață.

Salad box

Soțul meu și-a cumpărat ceva de la Gyros King. Nu știu ce că nu prea m-a interesat. Știu doar că m-am declarat dezamăgită că n-am putut gusta din pita. Conține ouă.

Azi aceeași situație. N-am starea necesară să prepar ceva. Comandăm pizza. Bineînțeles fără mozzarella pentru mine.

Go vegan!

Imaginea reprezentativă este preluată de pe pagina de Facebook Salad Box, iar celelalte două îmi aparțin.

2770cookie-checkSalad Box în Shopping City Sibiu

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.