Intime Gânduri

Corina Marinescu
„August pe caiace” marca „Fun & Adventure” – Recenzie

„August pe caiace” marca „Fun & Adventure” – Recenzie

Timp de citire: 2 minute

Ce faci într-o zi plăcută de August, când simți nevoia să evadezi și să te relaxezi în natură? Accepți provocarea celor de la „Fun & Adventure” și te pregătești de o plimbare cu caiacele pe Olt.

Fun & Adventure Sibiu

Pe lângă voie bună, ai nevoie de îmbrăcăminte lejeră sau chiar costum de baie dacă nu vrei să te bronzezi cu urme, papuci de plajă pe care să-i poți abandona ușor în caiac, o șapcă care să te protejeze de razele puternice, ochelari de soare și cremă de protecție solară. Să nu uiți să-ți iei cu tine o sticlă de apă pentru că hidratarea este extrem de importantă, o pungă cu zip în care să-ți adăpostești telefonul mobil, cheile de la mașină și alte lucrușoare pe care nu vrei să le uzi și ceva de ronțăit în cazul în care ți se va face foame și crede-mă, la finalul turei te vei simți înfometat.

Vei primi vestă de salvare și sunt slabe șansele să cazi din caiac și să înoți în râu, dar în mod sigur te vei uda singur cu padela, așa că mai ai nevoie de un rând de haine în care să te schimbi înainte să te întorci acasă.   

Pentru că în urmă cu doi ani am mai trăit o asemenea experiență și mi-a plăcut foarte mult, abia am așteptat să virez la stânga după Porumbacu de Jos și să lansăm caiacele pe Olt. M-a așteptat aceeași priveliște superbă pe care mi-o aminteam, aceeași liniște la care unii dintre noi tânjeau, aceeași unduire fascinantă a apei.

Plimbarea cu caiacul nu este foarte solicitantă din punct de vedere fizic, ba chiar relaxează mintea aglomerată și corpul obosit. Cumva, acest colț de rai aduce cu Delta Dunării și plusează cu vedere spre munții Făgăraș. Ce altceva ți-ai mai putea dori?

Am vâslit contra curentului apei, ne-am lăsat bătuți de vânt, am făcut față valurilor și norilor amenințători care au transformat plimbarea într-o veritabilă aventură, am salvat de la „înec” o pălărie, pentru ca în final să înaintăm sub cer senin și să ne întoarcem triumfători, ajutați de apa a căror curenți nu mai erau împotriva noastră.

Cu toate că a doua zi unii dintre noi au avut puțină febră musculară, cred că cu toții ne-am simțit mai relaxați și mai încărcați de energie și oricare dintre noi și-ar mai dori o tură cu caiacul pe Olt și nu numai. 

Ieșirea cu caiace se face numai în grup organizat, iar închirierea unui caiac costă 80 lei/persoană, dar având în vedere că o tură durează cam 5 ore, cu pregătiri cu tot, recunosc că merită toți banii. Recomand cu multă căldură o experiență cu caiacul.

În ceea ce-i privește pe organizatori, spun doar că membrii familiei Găvozdea sunt oameni plini de viață, care te întâmpină mereu cu zâmbetul pe buze și care sunt mereu pregătiți de „Fun & Adventure”, iar activitățile cu care te așteaptă sunt diverse. Îi puteți contacta accesând site-ul http://fun-adventure.ro/.

Imaginea de referință și fotografiile din articol aparțin grupului minunat alături de care am trăit această frumoasă aventură. Oameni frumoși, de vârste și profesii diferite, împreună cu care, pentru o după-amiază, am vibrat pe aceeași frecvență.

Aventura se încheie cu o poză de grup
6610cookie-check„August pe caiace” marca „Fun & Adventure” – Recenzie

2 comments found

  1. O experienta adevarata, exprimata in cuvinte cu adevarat frumoase, alaturi de oameni si mai frumosi! Distractie si Amuzament, intotdeauna alaturi de voie buna! Multumim.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.